Alien Getaway

€25,00

Buitenaards uitje
1 tot 4 spelers / 10 - 15 min. / 8+

De arme, altijd zo onhandige Zoid heeft een grote boo-boo begaan, een fout van astronomische proposities, om zo te zeggen. Het ongelukje van Zoid veroorzaakte een kettingreactie die leidde tot de vernietiging van een hele onbewoonde planeet. Gelukkig kon Zoid op tijd in zijn ruimteschip springen om aan de explosie te ontsnappen. Maar om het verwoestende puin van de planeet voor te blijven, moet hij zorgvuldig navigeren door het asteroïdenveld eromheen. Help jij Zoid ontsnappen?

In Alien Getaway help je Zoid weg te komen van een exploderende planeet. De speler die de minste strafpunten verzamelt, wint.
In Alien Getaway helpen 1 tot 4 spelers Zoid om zijn weg te vinden door het asteroïdenveld. Spelers zullen kaarten spelen om een ​​ontsnappingsroute uit te stippelen voor deze kleine groene man. Zoid is echter een ongeduldige kleine klootzak en als hij te snel reist en van de baan raakt, moet de actieve speler een penalty nemen. Maar er zijn manieren om van penalty's af te komen en het nemen van een penalty is misschien niet altijd zo erg als het lijkt...

Zoid wordt meegeleverd als (loodvrij) tinnen miniatuur, met antieke afwerking om de details te accentueren.
Alien Getaway combineert tegels leggen, dobbelstenen gooien en tactische set-bouwmechanismen in een snel spel dat niet van deze wereld is!

Gameplay
Spelers stippelen om de beurt een route uit door het asteroïdeveld dat Zoid moet oversteken. Elke beurt neemt een speler twee kaarten van de trekstapel. Uit zijn hand kan de speler zoveel kaarten spelen als hij wil, zolang deze kaarten dezelfde waarde of hetzelfde kristal hebben. Voor elke kaart die ze hebben gebouwd, moeten 4 dobbelstenen worden gegooid, wat aangeeft hoe snel Zoid vooruit zal gaan. Maar als er geen uitgestippelde route is, krijgt de speler strafkaarten. Door deze kaarten op een slimme manier te combineren, kunnen spelers deze strafpunten weer kwijt. De speler met de minste strafpunten wint.

0 stars based on 0 reviews